Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren, sterker nog: Ik heb zelfs pas al mijn collega’s verteld dat ik van jou heel veel heb mogen leren en dat ik daar heel dankbaar voor ben. Jouw deskundigheid heeft mij vooraf veel stress bespaart en jouw warme persoonlijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik me meteen vertrouwd bij jou voelde. Je hebt me gestimuleerd om zelf ideeën aan te dragen en ik heb me als een gelijkwaardige partner gevoeld.  Ik, als leerling en als persoon, had me geen betere partner kunnen wensen om dit project mee te kunnen realiseren. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij samen deze teamreflectie tot een succes gaan maken. En zo niet, dan heeft het niet aan ons gelegen. Heel erg bedankt!

Sindy Schraven

Team Rooi

Ik heb met Anita samengewerkt tijdens mijn detachering bij Syntrus Achmea, divisie oudedagsvoorziening. Door mijn rol als pensioenconsultant Waardeoverdrachten ben ik betrokken geweest bij het verbetertraject tussen de financiële administratie en mijn team.

Anita heeft dit proces begeleid. Ik heb Anita leren kennen als een doortastende en resultaatgerichte collega, die bovenal zeer prettig in de omgang is. Waar wij soms verzandden in details, hield zij ook de hoofdlijnen in de gaten en zorgde ze voor een heldere communicatie naar beide teams toe. Anita weet goed te prioriteren, houdt iedereen voldoende op de hoogte en is helder in haar communicatie. Ze blijft hierbij realistisch en optimistisch. Kortom: ze is een belangrijke schakel in ons verbetertraject geweest.

Soraya Hanssen

Medewerker billing AON Nijmegen

Ik heb Anita gevraagd me te coachen in de verdere professionalisering van mijn atelier Anja Berkers Art. Door haar scherpe inzicht en het stellen van de goede vragen stelt ze mij in staat te komen tot een goed ondernemersplan om mijn atelier succesvoller te kunnen maken. Kernwoorden om haar te omschrijven: creatief, inzicht, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, coachend op de juiste momenten, maar durft ook de moeilijke vragen te stellen dus gaat lastige situaties niet uit de weg en bovenal betrouwbaar.

Anja Berkers

Eigenaresse Abanico Expressive Workshops & Coaching en Anja Berkers Art

I’ve worked with Anita within Achmea during the deployment of Lean in the IT finance department. She is a very experienced Lean consultant keen on eliminating waste out of processes. In addition to that, she is very capable of coaching people (staff as well as management) in understanding and applying lean principles. For that, she uses a wide range of change and lean management tools and techniques in a very successful manner.

And above all, she is a very pleasant person work with.

Ed Ronteltap

Senior Consultant bij BeBright

Anita heb ik mogen ervaren als een gedreven collega met een eigen wil en wens om successen te boeken in verandermanagement. Op zoek naar nieuwe zaken die een verbetering zouden kunnen zijn is gewoon (!) een onderdeel van haar. Ze is te allen tijde bereid de helpende hand te bieden, zelfs als eigenlijk het momentum voor haar zelf daarvoor niet juist is: de klant staat bij Anita centraal en gaat boven haar eigen belang!

Richard Kievits Msc MBA

Change Consultant, Continu Verbetercoach en –programmamanager, Lean trainer

Anita is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is analytisch en conceptueel sterk en durft op ieder niveau de juiste vragen te stellen. Daarbij steekt ze ook de handen uit de mouwen om dingen ‘samen voor elkaar te krijgen’. Anita heeft een passie voor ‘continu verbeteren voor de klant’ vanuit een resultaatgerichte houding. Op deze manier hebben we veel bereikt, veel geleerd en heel prettig samengewerkt.

José Rouwenhorst

Manager Customer Experience Achmea Bank

Anita is een gedreven collega die een paar woorden nodig heeft om de juiste actie op te pakken of uit te zetten. Ze is betrouwbaar, loyaal en betrokken bij klanten en collega’s. Ze heeft kennis van Lean en Agile werken en stelt het organisatiedoel boven haar persoonlijke doel. Ik heb genoten van de samenwerking met haar!

Jolanda Schouwstra

Senior Manager Schaderegeling Bedrijven Achmea

Anita heb ik leren kennen als een positieve collega, met oog voor wat er om haar heen gebeurt. Het was fijn eens in de zoveel tijd met haar te sparren over ontwikkelingen in onze divisie. Anita is leergierig, een doorzetter, ze neemt niet snel genoegen met uitkomsten en conclusies en zal nog even doorvragen.

Daarnaast is ze een fijn en betrokken mens!

Krista Reinders

Senior Manager Directiebureau, Directiesecretaris Achmea Bank, Secretaris Raad van Commissarissen

Ik ken Anita als een doelgerichte verbeteraar. Ze heeft een duidelijke mening en visie, durft kritisch te zijn naar anderen en zichzelf en is niet bang om wat weerstand op haar weg om te buigen. Dat lukt haar overigens vrijwel altijd. Ze doet geen dingen alleen om het doen. Als duidelijk is wat het doel is en wat de verbetering daarvan is, gaat Anita er vol enthousiasme voor. Creatieve werkvormen, bij voorkeur met spelelement, zijn aan Anita wel besteed.

Damiët Woodham-Martinot

Senior adviseur voortdurend verbeteren PGGM

Anita, de zowel in theorie als praktijk zeer ervaren LEAN- en verandermanager. Met haar gestructureerde, creatieve, resultaat gedreven manier van werken is ze voor mij een inspirerende en motiverende collega. Haar professionaliteit en vasthoudendheid als collega tezamen met haar grote gevoel voor humor en oog voor ieder om haar heen, maken Anita voor mij een erg gewaardeerde ‘change’-collega.

 

Merel Drijver

Verandermanager | Projectmanager | Lean Management Consultant | Agile coach

 
 
Menu